Ευρωπαϊκές προσφορές απόψε στην Sportingbet

Η έναρξη της εβδομάδας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, καθώς πολλές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις κλείνουν σήμερα την τρέχουσα αγωνιστική τους, με ενδιαφέροντες αγώνες. Δύο τέτοιοι αγώνες που ξεχωρίζουν στο αποψινό πρόγραμμα είναι αυτοί ανάμεσα σε Έβερτον και Κρύσταλ Πάλας και ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Λεβάντε. Οι δύο αυτοί αγώνες, μάλιστα, συμμετέχουν και στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, υποσχόμενοι είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφορές, μία για καθέναν από τους παραπάνω αγώνες, προσφέροντας ένα μπόνους 5% και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Έβερτον και Κρύσταλ Πάλας μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να τοποθετήσουν όχι αποκλειστικά μονά στοιχήματα, αλλά και παρολί, αρκεί κάθε σημείο τους να αποτελείται από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Λεβάντε, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Πρώτα απ’ όλα, όμως, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Πέρεζ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Εφόσον το σενάριο αυτό επαληθευθεί, όσοι παίχτες στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, και έχασαν θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα λάβουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όπως είναι φυσικό, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον εφόσον πραγματοποιηθεί τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει στοιχήματα  σε πρωταθλήματα και αθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία