Στοιχηματική εταιρία Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Κύπελλο DFB

Οι γερμανικές ομάδες ποδοσφαίρου αγωνίζονται σήμερα στο πλαίσιο του Κυπέλλου DFB και οι αναμετρήσεις τους προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί στοίχημα και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη. Βέβαια, ένα παρολί συνοδεύεται παράλληλα και από αυξημένο ρίσκο – εκτός κι αν παρέμβει κάποια προσφορά που υπόσχεται να το μειώσει.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet. Η σημερινή της προσφορά αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Κυπέλλου DFB και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού. Αυτό που υπόσχεται να κάνει η προσφορά είναι να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά αποκλειστικά τα παρολί που θα περιλαμβάνουν μόνο αγώνες του γερμανικού Κυπέλλου και θα περιλαμβάνουν προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τεσσάρων σημείων στην αγορά του 1Χ2 των σημερινών αγώνων Κυπέλλου και να επιλέξουν αποδόσεις ύψους 1.50 και άνω. Έπειτα, θα πρέπει να στείλουν το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet.

Εφόσον το παρολί στοίχημά τους καλύπτει τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσει, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούται αποζημίωση. Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θα δικαιούνται την αποζημίωση θα εισπράξουν ένα πριμ, αξίας ίσης με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Και αυτό το πριμ θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν εκ νέου στοιχήματα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, η Goalbet μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού που συνοδεύει τα παρολί στους σημερινούς αγώνες του γερμανικού Κυπέλλου.

Για σήμερα η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε και τους αγώνες Μίλαν-Τζένοα και Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία