Δύο προσφορές για το ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα από τη Sportingbet

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Φιορεντίνα στις 23 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League, και, όπως είναι φυσικό, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet έχουν δεκάδες στοιχηματικές επιλογές στη διάθεσή τους. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν να εκμεταλλευτούν και δύο προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για τον συγκεκριμένο αγώνα - η πρώτη τους βοηθά να αυξήσουν τα κέρδη τους και η δεύτερη να μειώσουν το ρίσκο.

 

Όσοι, λοιπόν, συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία αγορά του ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, χάρη στο μπόνους 5% που θα πιστώσει η εταιρεία στο λογαριασμό τους. Προκειμένου να διεκδικήσουν το εν λόγω bonus, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές που ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα. Εκτός από μονά στοιχήματα, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, συνδυάζοντας μία ή περισσότερες αγορές του ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα με άλλους αγώνες - αρκεί και οι υπόλοιποι να διευθετούνται στις 23 Οκτωβρίου.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και των ειδικών στοιχημάτων μειώνουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους, χάρη στη δεύτερη προσφορά της Sportingbet. Σύμφωνα με αυτή, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές και χάσουν δικαιούνται επιστροφή του συνολικού ποσού που έχασαν, έως και 100 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι όχι μόνο να έχουν στοιχηματίσει στις παραπάνω αγορές, αλλά και να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ. Μόνο εφόσον επαληθευτεί αυτό το σενάριο θα επιστρέψει χαμένα χρήματα η Sportingbet.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν και από τις δύο προσφορές, τέλος, θα λογίζονται ως μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση κάθε bonus, είναι απαραίτητο το τζιράρισμά τους επί πέντε φορές στα στοιχήματα της ιστοσελίδας, σε σημεία απόδοσης 1.50 και άνω.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα, λοιπόν, αποκτά νέο ενδιαφέρον για τα μέλη της Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, χάρη στις δύο προσφορές που μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη των νικητών είτε να επιστρέψουν τα χαμένα χρήματα των ηττημένων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία