Ασφάλεια για το 0-0 στο Ισπανία-Αγγλία προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου στο Nations League θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου οι λάτρεις του αθλήματος θα απολαύσουν έναν κορυφαίο αγώνα ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία. Ο συγκεκριμένος, όπως είναι φυσικό, θα πρωταγωνιστήσει στις προσφορές από τις στοιχηματικές εταιρίες αλλά και στις επιλογές στοιχηματισμού των παιχτών και αναμένεται να συγκεντρώσει πάρα πολλές προβλέψεις – κάποιες σωστές και κάποιες λανθασμένες.

Οι λανθασμένες προβλέψεις, βέβαια, θα στοιχίσουν χρήματα στους παίχτες, εκτός κι αν μιλάμε για τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Interwetten που θα εκμεταλλευτούν τη νέα της προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνους που θα στοιχηματίσουν στο Ισπανία-Αγγλία και χάσουν, υπό την προϋπόθεση ότι ο αγώνας θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Κανείς δε χάνει στο 0-0

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Interwetten υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ισπανία-Αγγλία και χάσουν, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση να λήξει ο αγώνας με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι στοιχημάτισαν και έχασαν θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση – ένα πριμ αξίας ίσης με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή (και χωρίς απαιτήσεις τζιραρίσματος) για την τοποθέτηση νέων στοιχημάτων ή για ανάληψη.

Για να μπορέσουν, τέλος, να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, την προηγούμενη της ημέρας έναρξης του αγώνα (σε αυτή την περίπτωση, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου). Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Εφόσον οι δύο ομάδες έρθουν ισόπαλες με 0-0 και τα στοιχήματά τους χάσουν, θα δικαιούνται την αποζημίωση.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας ανήκει στην προσφορά της Interwetten που αφορά τις λευκές ισοπαλίες και ανακοινώνει έναν αγώνα τον μήνα μέχρι και τον Δεκέμβριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία