Μειωμένο ρίσκο στην Premier League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας έναν επιλεγμένο αγώνα της Premier League. Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα και μπορεί να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Με άλλα λόγια, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, υπό την προϋπόθεση να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουλβς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουλβς. Παράλληλα, δεν έχει σημασία ούτε η αξία του παρολί ούτε η απόδοσή του, αρκεί να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Μπράιτον-Τσέλσι που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους μέσω μηνύματος.

 

Οι αποζημιώσεις για τα χαμένα παρολί

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet απαιτεί να καλυφθούν δύο ακόμα προϋποθέσεις, προκειμένου να αποζημιώσει τα παρολί μέσω της προσφοράς. Η πρώτη είναι να χάσουν και η δεύτερη είναι να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουλβς ή ο Όλιβερ Μακμπέρνι ή ο Ραούλ Χιμένεζ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα παρολί με ένα πριμ.

Το πριμ, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον πρώτα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία