Πριμοδοτεί τα νικητήρια παρολί ποδοσφαίρου η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Κάθε παρολί που τοποθετούν οι παίχτες του στοιχήματος στο ποδόσφαιρο υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις συνδυάζονται μεταξύ τους και πολλαπλασιάζουν τα πιθανά κέρδη. Πρόκιεται για το βασικό εκείνο χαρακτηριστικό των παρολί που εξισορροπεί το αυξημένο ρίσκο που τα συνοδεύει.

Στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρείας Bet365, όμως, τα κέρδη μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο σήμερα, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για μια προσφορά που πριμοδοτεί τα κέρδη επιλεγμένων νικητήριων παρολί, η οποία μπορεί να αυξήσει τα πιθανά κέρδη έως και κατά 100%!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η συγκεκριμένη προσφορά της Bet365, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ισχύει για τα παρολί ποδοσφαίρου που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της σε επιλεγμένες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, όπως η ισπανική Primera Division και η αγγλική Premier League. Σε αυτή, μάλιστα, μπορούν να συμμετάσχουν παρολί τριών σημείων και άνω, που θα αφορούν στις εξής στοιχηματικές αγορές: τελικό αποτέλεσμα και τελικό αποτέλεσμα / να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Τέλος, την προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι και τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες να κερδίσουν. Το πριμ, άλλωστε, αφορά στα κέρδη που θα αποφέρει κάθε παρολί.

 

Το ύψος του πριμ της Bet365

Το πριμ που θα ενισχύσει τα κέρδη όσων τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην Bet365 θα εξαρτάται από τα σημεία που περιλαμβάνει κάθε παρολί. Για παράδειγμα, ένα παρολί με μόλις τρία σημεία θα συνοδεύεται από πριμ 5%, ένα με τέσσερα σημεία από πριμ 10%, ένα με εφτά σημεία από πριμ 30% κ.ο.κ.. Και όσοι… γενναίοι τοποθετήσουν παρολί 14 και άνω σημείων θα διεκδικήσουν διπλασιασμό των πιθανών κερδών τους, με ένα πριμ 100%!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία