Δύο προσφορές σε Superleague και Primera Division από την Sportingbet

Όπως συμβαίνει σε καθημερινή σχεδόν βάση, έτσι και σήμερα η εταιρία στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε όχι μία, αλλά δύο προσφορές για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και σε δύο επιλεγμένους αγώνες. Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα είναι δύο, αυτή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κέρκυρα για τη Superleague και αυτή ανάμεσα σε Οσανούνα και Βαλένθια για την Primera Division. Και οι δύο αγώνες, λοιπόν, συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφορών της Sportingbet και ο καθένας συνοδεύεται από μία διαφορετική προσφορά.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Κέρκυρα θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη κατά 5%. Η Sportingbet θα προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα, πριν τις 19:30. Στην προσφορά, μάλιστα, συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο Οσασούνα-Βαλένθια θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν. Η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή έως και 100 ευρώ, στην περίπτωση που ο Ροντρίγκο σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για να δικαιούνται, όμως, την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν επιλέξει μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά: αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Και, για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τέλος τις προσφορές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες που είναι μέλη της Sportingbet καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία