Επιστροφή χρημάτων στα παρολί από το Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τη συνολική αξία των δελτίων των παιχτών που θα σχηματίσουν τετράδα με τέσσερις συγκεκριμένους αγώνες του Champions League, στην περίπτωση που χάσουν το ένα από τα τέσσερα στοιχήματα.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες μπορούν να σχηματίσουν μια τετράδα με τους αγώνες Ζενίτ-Ντόρτμουντ, Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γ., Γαλατασαράι-Τσέλσι και Σάλκε-Ρεάλ, μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 19:00. Στοιχηματίζοντας στα 1Χ2, over/under 2.5 και GG/NG, αν χάσουν ένα από τα τέσσερα στοιχήματα, οι υπεύθυνοι θα τους αποζημιώσουν με τη συνολική αξία του δελτίου τους (έως 30 ευρώ).

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Stoiximan είχε ανακοινώσει ξανά επιστροφή χρημάτων σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν παρολί στους αγώνες του Champions League.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό ομάδων αλλά και αθλητών στη χώρα μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία