Ασφάλεια στη λευκή ισοπαλία προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Πριν μερικές ημέρες, η Interwetten, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της, υποσχόμενη να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε επιλεγμένους αγώνες, αν οι εν λόγω αγώνες λήξουν με σκορ 0-0 και χάσουν. Η προσφορά έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες, αλλά όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Interwetten αφορά σε δύο αυριανούς επιλεγμένους αγώνες: αυτόν της γερμανικής Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγάρδη και Αννόβερο και αυτόν της αυστριακής Bundesliga ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ασφάλεια στο ενδεχόμενο λευκής ισοπαλίας.

 

Οι υποχρεώσεις των παιχτών

Οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά διεξάγονται αύριο, 26 Ιουλίου. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν σήμερα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, έχουν διορία έως την έναρξη κάθε αγώνα (αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά), προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει καμία σημασία το σε ποια αγορά των επιλεγμένων αγώνων έχουν τοποθετηθεί, αλλά ούτε και η απόδοση που θα τα συνοδεύει. Σημασία, όμως, θα έχει το αν χάσουν ή κερδίσουν, αλλά και το αν ο αγώνας θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση στο ενδεχόμενο του 0-0

Στην περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω αγώνες λήξει με σκορ 0-0, τότε η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα που καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη ημέρα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αφού τα χρήματα δε θα συνοδεύονται από απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία