Στην κορυφή της ιταλικής αγοράς ξανά η στοιχηματική εταιρεία Bet365

Η στοιχηματική εταιρεία Bet365 δικαίωσε για μια ακόμη φορά τη φήμη της ως η κορυφαία εταιρεία της ιταλικής αγοράς, αφού βρέθηκε στην πρώτη θέση, στον τομέα των εσόδων, για το μήνα Μάιο. Η Bet365, όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες στοιχήματος, επηρεάστηκε αρνητικά, εξαιτίας της διακοπής των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο, αλλά κατάφερε και τον Μάιο να εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα έσοδα στην αγορά της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, η Bet365 εξασφάλισε έσοδα 6,3 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο Μάιο, χάρη και στην επιστροφή κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, όπως η γερμανική Bundesliga. Και για μια ακόμη φορά, τα έσοδά της ήταν πολλά περισσότερα από τις βασικές ανταγωνίστριές της, που βρέθηκαν στις επόμενες θέσεις.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Bet365 στην Ιταλία

Οι τρεις τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για την Bet365, όπως και για κάθε άλλη στοιχηματική εταιρεία ανά τον κόσμο. Ειδικά στην Ιταλία, το lockdown ξεκίνησε νωρίτερα και οι ιταλικές αθλητικές διοργανώσεις είχαν ήδη διακοπεί, πριν τα μέσα Μαρτίου. Η αγορά της χώρας επέστρεψε στην κανονικότητα μέσα στο Μάιο και η Bet365 εξασφάλισε αυξημένα έσοδα, σε σχέση με τον Απρίλιο.

Αναλυτικότερα, η Bet365 εξασφάλισε έσοδα συνολικής αξίας 6,3 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο Μάιο, βασιζόμενη στο online στοίχημα και στα υπόλοιπα παιχνίδια που προσφέρει στο διαδίκτυο. Τα έσοδα αυτά παρουσιάζουν σημαντική αύξηση σε σχέση με τον Απρίλιο του 2020, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, παραμένουν σε χαμηλότερα επίπεδα, ακόμη και σε σχέση με τον Μάρτιο του 2020, όταν μπήκε σε ισχύ το lockdown.

Παρά τις χλιαρές επιδόσεις της, πάντως, η Bet365 παραμένει στην κορυφή της ιταλικής αγοράς, αφού οι ανταγωνίστριες εταιρείες συγκέντρωσαν ακόμη λιγότερα έσοδα. Οι επόμενοι μήνες, πάντως, αναμένεται να επαναφέρουν την εικόνα της ιταλικής αγοράς στα κανονικά επίπεδα.

Η Bet365 και το πρώτο δίμηνο του 2019 κυριάρχησε στην ιταλική αγορά καθώς είχε και πάλι τα περισσότερα έσοδα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία στοιχημάτων που προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γειτονική χώρα.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη