Πτώση εσόδων για τη Ladbrokes

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε πτώση των εσόδων της για το πρώτο τρίμηνο του 2014, ωστόσο, όπως υποστήριξαν οι υπεύθυνοι, τα οικονομικά αποτελέσματα δεν έχουν ξεφύγει από τους στόχους που έχουν τεθεί. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πτώση των εσόδων της κατά 2,7%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

 

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την πτώση έπαιξε η κακή επίδοση των ιστοσελίδων της Ladbrokes. Είναι χαρακτηριστικό πως η ιστοσελίδα του online στοιχήματος παρουσίασε πτώση στα μεικτά έσοδα κατά 17,9%, ενώ μειωμένα κατά 17,7% εμφανίζονται και τα έσοδα των ιστοσελίδων με τυχερά παιχνίδια της εταιρείας. Το πλέον αισιόδοξο αποτέλεσμα που ανακοίνωσε, τέλος, η Ladbrokes, αφορά στο στοίχημα μέσω κινητού, με τα ποσά που στοιχηματίζονται να έχουν αυξηθεί κατά 95%.

Η Ladbrokes είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για στοιχηματισμό γύρω στα 40 αθλήματα αλλά και πολλές κατηγορίες ειδικών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.