Αύξηση στα ετήσια κέρδη της Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Coral παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου έτους, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2014, ανακοινώνοντας συνολική αύξηση των μεικτών της εσόδων κατά 9%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

 

Αναλυτικότερα, τα μεικτά έσοδα του ομίλου Gala Coral άγγιξαν τα 1 δις και 122 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντική ήταν η συμβολή της ιστοσελίδας του online στοιχήματος της Coral, τα έσοδα της οποίας αυξήθηκαν κατά 134%, χάρη και στην αύξηση των ενεργών μελών της κατά 70%. Πολλά από αυτά τα μέλη, μάλιστα, στοιχημάτιζαν συχνά μέσω του κινητού τους, αυξάνοντας τα mobile στοιχήματα κατά 67.2%.

Η Coral είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων και προσφέρει και live καζίνο,πόκερ,μπίνκο και πολλά άλλα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.