50 περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού εντόπισε η ESSA

Όπως φαίνεται, το 2018 δεν ξεκίνησε ιδανικά για την αξιοπιστία του στοιχηματισμού και του αθλητισμού, καθώς η ESSA ανακοίνωσε πως εντόπισε περισσότερες περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού μέσα στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Η αρμόδια Αρχή για τη διατήρηση της ακεραιότητας στον στοιχηματισμό και στον αθλητισμό ανακοίνωσε πως τα ύποπτα κρούσματα αυξήθηκαν κατά τους τελευταίους τρεις μήνες, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με το βελτιωμένο 2017.

 

50 περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού σε εννιά αθλήματα

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ESSA, εντοπίστηκαν 50 περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού κατά το διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2018. Πρόκειται για αύξηση μεγαλύτερη του 50%, αφού σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2017, τα περιστατικά είναι περισσότερα κατά 27.

Τα περιστατικά αυτά έχουν ως εξής: 27 στο τένις, 11 στο ποδόσφαιρο, 4 στο πινγκ πονγκ, 2 στο μπάντμιντον και στο βόλεϊ, και 1 στο μπάσκετ, στο μπιτς βόλεϊ, στο χόκεϊ επί πάγου και στα eSports. Για άλλη μια φορά, το άθλημα που κέρδισε την καθόλου κολακευτική πρωτιά στη λίστα της ESSA είναι το τένις, το οποίο ευθύνεται για περισσότερα από τα μισά ύποπτα περιστατικά.

 

Τα επόμενα βήματα της ESSA

Τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν αύξηση στα ύποπτα περιστατικά, γεγονός που σημαίνει ότι η ενίσχυση των δράσεων της ESSA είναι επιτακτική. Ο γενικός γραμματέας της ESSA, Khalid Ali, πάντως, δήλωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές συμφωνίες με ευρωπαϊκούς φορείς αθλητισμού, προκειμένου να ενισχυθεί ακεραιότητα των αθλημάτων, ενώ η αρμόδια Αρχή ενισχύεται συνεχώς με νέες τεχνολογίες και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Δείτε επίσης την ανακοίνωση της ESSA για έτος 2017.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.