Στοιχηματική εταιρία Novibet: Ειδικά στοιχήματα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ

Εδώ και μερικές ημέρες, διεξάγεται σε Ιταλία και Βουλγαρία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ, στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίες εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών από όλον τον κόσμο. Παράλληλα, όλες αυτές τις ημέρες, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, σε διαφορετικές αγορές και σημεία, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Παράλληλα, όμως, η Novibet δίνει στα μέλη της και την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάποια ειδικά στοιχήματα, τα οποία θα διευθετούνται όσο πλησιάζουμε στην κορύφωση της διοργάνωσης. Σε αυτά τα στοιχήματα καλούνται να πραγματοποιήσουν διαφορετικές προβλέψεις, που δεν αφορούν συγκεκριμένους αγώνες, αλλά τις συνολικές επιδόσεις των εθνικών ομάδων που συμμετέχουν.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ

Τα νέα στοιχήματα της Novibet βρίσκονται στην ενότητα των ειδικών στοιχημάτων και αφορούν σε διαφορετικές πτυχές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως οι νικητές και οι συνολικές επιδόσεις των ομάδων.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στην ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των ανδρών και στην κατηγορία των γυναικών. Στην πρώτη περίπτωση, η τριάδα των φαβορί είναι η Ιταλία, η Ρωσία και οι ΗΠΑ, με αποδόσεις 3.90, 4.40 και 5.50 αντίστοιχα. Στη δεύτερη περίπτωση, από την άλλη, φαβορί είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Σερβία, με αποδόσεις 3.75, 4.25 και 4.45 αντίστοιχα.

Παράλληλα, όσοι στοιχηματίζουν στο βόλεϊ γυναικών μπορούν να προβλέψουν και τις ομάδες που πιστεύουν ότι θα φτάσουν στον τελικό. Σε αυτή την περίπτωση, τα μεγάλα φαβορί είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Σερβία και η Βραζιλία. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των ανδρών είναι διαθέσιμα και κάποια στοιχήματα head to head. Σε αυτά, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν ποια από τις επιλεγμένες ομάδες θα φτάσει πιο μακριά στη διοργάνωση. Εδώ, οι επιλογές είναι αρκετές.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα  μπορούν να τοποθετούνται κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Όπου μεγάλη αθλητική διοργάνωση εκεί βρίσκεται και η Novibet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Στις αρχές του μήνα διεξήχθη το περίφημο US Open και η Novibet ανακοίνωσε ξανά νέα ειδικά στοιχήματα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία