Σχεδόν 1.000 στοιχήματα στο Αρμενία-Ελλάδα ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος τη Ελλάδος και υποδέχεται μια ακόμη σειρά προκριματικών αγώνων για το EURO 2020 και, όπως είναι φυσικό, επικεντρώνεται στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αρμενία. Αν και ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δε σημαίνει ότι δεν έχει ούτε στοιχηματικό. Και αυτό είναι ξεκάθαρο και από τον αριθμό στοιχημάτων που ανακοινώνει η Goalbet για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη από το Αρμενία-Ελλάδα.

Η Goalbet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει περίπου 1.000 στοιχήματα για όσους σκοπεύουν να διεκδικήσουν κέρδη, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους στον σημερινό αγώνα της Εθνικής. Τα στοιχήματα αυτά θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, ενώ θα αντικατασταθούν με νέα μόλις ξεκινήσει.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Αρμενία-Ελλάδα

Όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο Αρμενία-Ελλάδα μέσω της Goalbet θα συναντήσουν δεκάδες στοιχηματικές αγορές, που καλύπτουν από τα πιο συνηθισμένα έως πιο ασυνήθιστα ενδεχόμενα. Πρώτα απ’ όλα, θα συναντήσουν όλες τις δημοφιλείς αγορές, όπως η 0% γκανιότα, το 1Χ2, το over/under των γκολ, το ημίχρονο/τελικό και το ακριβές σκορ. Επιπλέον, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν και σε αγορές, όπως το GG/NG, το ισοπαλία όχι στοίχημα, η δεύτερη ευκαιρία, αλλά και οι σκόρερ του αγώνα.

Οι παραπάνω αγορές είναι μόνο οι βασικές που προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, αφού οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε πολλές ακόμη. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγορές ημιχρόνου: στο σκορ, στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο over/under ή στο ποιο ημίχρονο θα έχει τα περισσότερα γκολ. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε ιδιαίτερες αγορές, όπως τα μονά/ζυγά, το να σημειωθεί πέναλτι, να χαθεί πέναλτι, να νικήσει η ομάδα που θα βρεθεί πίσω στο σκορ και άλλες. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο ασιατικό χάντικαπ και στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία