Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με απλά και ειδικά στοιχήματα στη Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague περιλαμβάνει και το ντέρμπι των “αιωνίων”, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα που καλύπτεται πλήρως στον στοιχηματικό τομέα από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας έχουν φροντίσει να προσφέρουν δεκάδες απλά στοιχήματα για τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ενώ παράλληλα έχουν ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για την αναμέτρηση.

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Novibet έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν πολλά και διαφορετικά στοιχήματα, στους τομείς του σκορ, του αποτελέσματος, αλλά και σε αυτούς των επιδόσεων κάθε παίχτη των δύο ομάδων.

 

Τα απλά στοιχήματα της Novibet για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Όσοι ανοίξουν την σελίδα του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Novibet θα δουν μια σειρά από συνηθισμένα στοιχήματα. Για παράδειγμα, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στον νικητή, στο σκορ, στο χάντικαπ, στην πρώτη ομάδα που θα φτάσει σε συγκεκριμένο σκορ και σε άλλους τομείς. Επιπλέον, θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στους πόντους του πρώτου ημιχρόνου, στα μονά/ζυγά και σε άλλες αγορές.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Η Novibet έχει ανακοινώσει παράλληλα και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν στις επιδόσεις των παιχτών των δύο ομάδων στο σημερινό ντέρμπι της Euroleague. Για παράδειγμα, θα μπορεί κάποιος να στοιχηματίσει στις επιδόσεις παιχτών του Ολυμπιακού, όπως ο Πρίντεζης, ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοβ. Ή αντίστοιχα στις επιδόσεις παιχτών του Παναθηναϊκού, όπως ο Καλάθης, ο Αντετοκούνμπο, ο Γκιστ και ο Λοτζέσκι. Οι επιλογές τους σε αυτή την περίπτωση είναι επίσης αρκετές, αφού μπορούν να στοιχηματίσουν στους πόντους, στα ριμπάουντ, στις ασίστ και σε άλλες επιδόσεις των παιχτών.

H Novibet εφόσον ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας δεν θα μπορούσε να μην ανακοινώσει προσφορές** για τον ντέρμπι των “αιωνίων”. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ η Novibet δηλώνει παρούσα ανακοινώνοτας πληθώρα στοιχημάτων.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία