Πρόωρα κέρδη στο Champions League προσφέρει η Paddy Power

Όσο κι αν κάποιες αποδόσεις κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα, οι σημερινοί αγώνες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Champions League αποτελούν ξεκάθαρα ντέρμπι, με το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι σε καμία περίπτωση προκαθορισμένο. Οι σημερινοί αγώνες της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Ατλέτικο Μαδρίτης και ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ειδικά τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο.

 

Το ρίσκο αυτό μπορεί να μειωθεί, χάρη στη σημερινή προσφορά της Paddy Power, η οποία υπόσχεται μεταξύ άλλων και πρόωρα κέρδη σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους δύο αποψινούς αγώνες. Η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα κάποια στοιχήματα ως νικητήρια, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power θα πληρώσει άμεσα ως νικητήρια όσα στοιχήματα αφορούν στην αγορά του 1Χ2 των δύο σημερινών αγώνων του Champions League, αν οποιαδήποτε ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμη κι αν στο τέλος του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα έχει αλλάξει, κάποιοι παίχτες θα έχουν ήδη εισπράξει τα κέρδη τους και δε θα τους έχει απασχολήσει καμία πιθανή ανατροπή!

 

Οι… εκλεκτοί αυτοί παίχτες θα είναι όσοι έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και σε ένα από τα σημεία νίκης – με λίγα λόγια, εξαιρείται το σημείο Χ της ισοπαλίας. Αν, λοιπόν, η ομάδα που έχει επιλέξει κάποιος παίχτης προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, το στοίχημά του θα διευθετηθεί άμεσα ως νικητήριο. Και, ακόμη και αν η εικόνα του αγώνα ανατραπεί έως τη λήξη, τα κέρδη θα έχουν μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στον λογαριασμό του.

 

Να σας ενημερώσουμε ότι η Paddy Power έχει ανακοινώσει και άλλη μια προσφορά για το ματς Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό που χαρίζει δωρεάν στοιχήματα.

 

Η Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη από όλες τις εταιρίες στοιχημάτων που κατάγονται από την Ιρλανδία προσφέροντας στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία