Αυξημένες οι αποδόσεις της Paddy Power για το Μουντιάλ

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε πρόσφατα αυξημένη απόδοση (η οποία αγγίζει το 100.00) για όσα νέα μέλη της στοιχηματίσουν στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αγγλία, αλλά δεν έμεινε εκεί, ανακοινώνοντας αυξημένες αποδόσεις για τέσσερις ακόμη ομάδες. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα ανοίξουν νέο λογαριασμό στην Paddy Power και καταθέσουν ένα στοίχημα 10 ευρώ έως τις 12 Ιουνίου θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις για το νικητή του Μουντιάλ στις εθνικές της Βραζιλίας, της Αργεντινής, της Γερμανίας και της Ισπανίας.

 

Ενώ τα υπάρχοντα μέλη της εταιρείας θα βλέπουν τις κανονικές αποδόσεις, λοιπόν, τα νέα θα δουν τις εξής: 9.00 (αντί για 4.00), 13.00 (αντί για 5.50), 15.00 (αντί για 6.50) και 17.00 (αντί για 7.50) αντίστοιχα.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Eλλάδας και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα και καζίνο,δωμάτιο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών .

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία