Δεκέμβριος με προσφορές στη William Hill

Η εταιρία στοιχήματος William Hill ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε ένα πλήθος προσφορών, κατά τη διάρκεια ολόκληρου του Δεκεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Πρόκειται για προσφορές που αφορούν στους παίχτες του online στοιχήματος (αλλά και τα μέλη της ιστοσελίδας με τα παιχνίδια), οι οποίες θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

 

Οι περισσότερες από αυτές θα αφορούν σε αυξημένες αποδόσεις, σε επιλεγμένους αγώνες που βρίσκονται στο πρόγραμμα της William Hill. Ήδη, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ενισχυμένες αποδόσεις για ένα πλήθος αγώνων της Premier League και αναμένονται κι άλλες προσφορές αυτού του είδους τις επόμενες ημέρες.

 

Η William Hill είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων της Μεγάλης Βρετανίας και από τις πρώτες που λειτούργησαν διαδικτυακά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία