Ενισχυμένο παρολί απόψε στην Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις σε δύο αποψινούς αγώνες της Premier League, σχηματίζοντας ένα ενισχυμένο παρολί. Το εν λόγω παρολί θα πρέπει να περιλαμβάνει ως νικήτριες των αποψινών τους αναμετρήσεων τις Λίβερπουλ και Έβερτον και τα κέρδη που θα προκύψουν από αυτό θα είναι αυξημένα, χάρη στην προσφορά της Paddy Power.

 

Αναλυτικότερα, η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Μπάρνλι και η Έβερτον ταξιδεύει στην έδρα της Στόουκ, στο πλαίσιο της Premier League. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν σε νίκη της Λίβερπουλ και της Έβερτον σε ένα παρολί θα διεκδικήσουν κέρδη που βασίζονται στην απόδοση 4.50 και όχι στην 4.00 που ίσχυε αρχικά. Με λίγα λόγια, ένα νικητήριο δελτίο μπορεί να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, είναι να αναζητήσουν το εν λόγω παρολί, το οποίο βρίσκεται έτοιμο στην ιστοσελίδα της Paddy Power, στην κατηγορία των enhanced special στοιχημάτων. Εκεί δε θα βρουν μόνο το συγκεκριμένο στοίχημα, μάλιστα, μα και άλλα που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην Premier League, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χάρη σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να εισπράξουν εξίσου αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αγώνες όπως αυτός ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ και Τσέλσι.

 

Και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη που θα προκύψουν από τις προβλέψεις τους δεν υπόκεινται σε σύνθετες προϋποθέσεις και όρους που ενδεχομένως μειώσουν την αξία τους. Εφόσον προκύπτουν από την αύξηση των αποδόσεων, δεν τίθενται ούτε ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Το μόνο που απαιτείται είναι να στοιχηματίσει κάποιος συνδυαστικά σε νίκη των Λίβερπουλ και Έβερτον και να αναμένει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,μπίνκο και πολλά άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία