Άκρως επιτυχημένη η προσφορά Acca+1 της Betbright!

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Betbright λάνσαρε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να τοποθετούν παρολί αντί μονών στοιχημάτων. Πρόκειται για την προσφορά Acca+1, η οποία αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιτυχημένη, για τους παίχτες, αλλά και για τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας στοιχήματος.

 

Η εν λόγω προσφορά προσφέρει ουσιαστικά την ευκαιρία στα μέλη της Betbright να προσθέσουν ένα ακόμη σκέλος στα παρολί τους, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Για να την εκμεταλλευτούν, οι παίχτες θα πρέπει να σχηματίσουν ένα παρολί πέντε ή περισσότερων σημείων, με συνολική απόδοση 8.00 και άνω. Με τον τρόπο αυτό, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στην ιστοσελίδα, που τους επιτρέπει να προσθέσουν ένα ακόμη σκέλος στο παρολί τους, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Αν το επιπλέον στοίχημα χάσει, απλά θα λάβουν τα κέρδη που δικαιούνται από το παρολί τους. Αν, όμως, κερδίσει, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα πιθανά κέρδη.

 

Χάρη στη νέα αυτή προσφορά, πολλοί παίχτες, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Betbright έχουν κατορθώσει να κερδίσουν έως και εξαψήφια ποσά με τα παρολί τους, με το ρίσκο να είναι χαμηλότερο από όσο δικαιολογούν τόσο υψηλά κέρδη. Και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, όμως, βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία, το 83% των παιχτών έχει εκμεταλλευτεί την προσφορά και έχει προσθέσει ένα σημείο χωρίς ρίσκο στα παρολί του. Αυτό, βέβαια, σημαίνει περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα της Betbright (ειδικά στον κερδοφόρο για τους bookmakers τομέα των παρολί στοιχημάτων) και περισσότερα έσοδα για τους υπεύθυνους. 

 

Ο Conor White, διευθυντής Επικοινωνιών και Μάρκετινγκ, δήλωσε σχετικά με τα οφέλη της προσφοράς Acca+1: “Το Acca+1 δημιουργήθηκε ως απάντηση στις απαιτήσεις των πελατών και είμαστε ενθουσιασμένοι με τις θετικές αντιδράσεις που έχουμε δει έως σήμερα. Αυτό ενισχύεται, όχι μόνο από τον αριθμό πελατών που έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά, αλλά και από τις θετικές αντιδράσεις που έχουμε λάβει εντός των πλαισίων της αγοράς. Άλλωστε, βραβευτήκαμε φέτος και με το βραβείο καλύτερου προϊόντος ποδοσφαίρου”.

 

Δυστυχώς την απίθανη αυτή προσφορά Acca+1 που προσφέρει η Betbright δεν μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η εταιρία δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία