Δωρεάν στοιχήματα στα βελάκια από τη Betbright

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα βελάκια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι παίχτες που σκοπεύουν να προβλέψουν τον μεγάλο νικητή της διοργάνωσης μπορούν να κατευθυνθούν στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα της Betbright και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, μάλιστα, συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα.

 

Αναλυτικότερα, η Betbright ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, υποσχόμενη δύο τύπους δωρεάν στοιχημάτων: έναν των 2 ευρώ και έναν των 5 ευρώ. Και τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επιλέγοντας κάποιον από τους συμμετέχοντες για να κερδίσει το τρόπαιο.

 

Τοποθετώντας, λοιπόν, κάποιος παίχτης ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ σε έναν από τους συμμετέχοντες, θα κερδίζει ένα στοίχημα 2 ευρώ, κάθε φορά που η επιλογή του κερδίζει έναν αγώνα. Αντίστοιχα, αν τοποθετήσει ένα ίδιο στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 50 ευρώ, θα κερδίζει κάθε φορά ένα στοίχημα 5 ευρώ.

 

Τα στοιχήματα αυτά θα πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός των επόμενων 24 ωρών και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά την επόμενη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Και, όπως είναι φυσικό, θα προσφέρουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Επιπλέον, κάθε παίχτης θα δικαιούται να συμμετάσχει στην προσφορά έως και στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ η νίκη ενός από τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον τελικό δε θα αποφέρει δωρεάν στοίχημα. Όσον αφορά στα κέρδη που θα προκύψουν από τα δωρεάν στοιχήματα, τέλος, αυτά δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος που έχει ορίσει η Betbright.

Δυστυχώς την προσφορά αυτήν δεν μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες διότι η Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε το Grand Slam of Darts στην Αγγλία και η εταιρία στοιχήματος Betbright είχε χαρίσει στα μέλη της δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχημάτισαν στους αγώνες του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία