Πλήθος ενισχυμένων αποδόσεων στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τις επόμενες ημέρες, τα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης θα γεμίσουν, χάρη στους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων, και οι φίλοι του στοιχήματος θα έχουν στη διάθεσή τους άφθονες ευκαιρίες από τις εταιρίες στοιχημάτων, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Στην περίπτωση της Novibet, μάλιστα, τα μέλη της θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Τα στοιχήματα αυτά αφορούν ένα πλήθος αγώνων ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών και αποτελούνται από προβλέψεις σε ειδικά και συνδυαστικά σημεία. Το καθένα από αυτά, μάλιστα, συνοδεύεται από μια ενισχυμένη απόδοση, γεγονός που σημαίνει πως υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Τα ειδικά στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet αφορούν σε διαφορετικούς αγώνες του τριημέρου, κυρίως από το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα. Καθένα από αυτά περιέχει μία ή περισσότερες προβλέψεις και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αν επαληθευθεί.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι οι Μάιντζ, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ θα νικήσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους, με απόδοση 7.40. Αντίστοιχα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι θα νικήσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Λιντς, Άστον Βίλα και Χαλ, με απόδοση 9.00.

Οι επιλογές τους, βέβαια, δε σταματούν εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι οι Μέσι και Ρονάλντο θα σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στους αντίστοιχους αγώνες τους (με απόδοση 4.25), πως ο Μέσι θα σκοράρει με απευθείας χτύπημα φάουλ (με απόδοση 8.10) και πως στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θα σημειωθεί GG και over 2,5 (με απόδοση 2.40). Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα δύο στοιχήματα, τα οποία προβλέπουν ότι η Λέστερ θα νικήσει την Χάντερσφιλντ και ο Βάρντι θα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα (με απόδοση 3.50) και ότι η Λίβερπουλ θα νικήσει τη Λέστερ και πως το σκορ του αγώνα θα είναι over 2.5 (με απόδοση 2.40).

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα και θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία