Ειδικά στοιχήματα για το La Casa De Papel στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet είναι γνωστή στους Έλληνες παίχτες για την τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων που προσφέρει σε κάθε τομέα και αυτός της τηλεόρασης δε θα μπορούσε να απουσιάζει – ειδικά όταν αφορά και στην τηλεοπτική σειρά φαινόμενο, με τον τίτλο La Casa De Papel. Πρόσφατα, οι δημιουργοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι έρχεται η τρίτη σεζόν το 2019 και η συγκεκριμένη ανακοίνωση έχει ήδη βάλει πολλούς τηλεθεατές στη διαδικασία των προβλέψεων!

Και, φυσικά, όπου υπάρχουν προβλέψεις υπάρχουν και ευκαιρίες για στοιχήματα. Αυτήν ακριβώς την ευκαιρία δίνει και η Novibet, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις του La Casa De Papel και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το τηλεοπτικό φαινόμενο

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις εξελίξεις της ισπανικής σειράς δεν έχουν παρά να ανοίξουν την ενότητα των Fun Bets και να επιλέξουν το La Casa De Papel. Εκεί, θα βρουν πέντε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων, με το καθένα να αφορά σε διαφορετικές εξελίξεις της τρίτης σεζόν.

Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιος από τους χαρακτήρες της σειράς θα κάνει πρώτος την εμφάνισή του στην οθόνη, μόλις ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν. Αντίστοιχα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και σε μια σειρά από head to head στοιχήματα, σχετικά με το ποιος θα εμφανιστεί πρώτος στην οθόνη. Και, όπως είναι φυσικό, για μια σειρά που αφορά μια ομάδα εγκληματιών, στα βασικότερα στοιχήματα ανήκει και αυτό που ζητά πρόβλεψη για το ποιος θα συλληφθεί πρώτος.

Επιπλέον, η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε ανοιχτές υποθέσεις που έχουν πολλοί χαρακτήρες στην τρίτη σεζόν. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο Berlin είναι ζωντανός, αν η Raquel και ο Professor θα παντρευτούν, αν η Nairobi θα συναντήσει τον γιο της και αν θα γίνει κάποια νέα ληστεία. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα επιστρατευθούν νέα ονόματα για κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία