Τη δυνατότητα δημιουργίας αγοράς στον τελικό του Copa America προσφέρει η Bet365

H  Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και έχει ήδη προετοιμαστεί για τον μεγάλο τελικό του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Βραζιλία και τα μέλη της μπορούν να τοποθετήσουν ένα από τα εκατοντάδες στοιχήματα που προσφέρει μέχρι την Κυριακή. Οι επιλογές είναι πολλές και, χάρη στην υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά”, τα μέλη της Bet365 θα είναι σε θέση να συνδυάσουν κάποιες από αυτές, ώστε να δημιουργήσουν ένα συνδυαστικό στοίχημα που θα μπορεί να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στο Copa America (οπότε ο τελικός δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση) και οι παίχτες μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να συνδυάσουν στοιχήματα από διαφορετικές αγορές στο ίδιο κουπόνι. Χάρη σε αυτή, θα προκύψει ένα συνδυαστικό μονό στοίχημα, με απόδοση ανάλογη των σημείων που θα έχουν τοποθετηθεί.

 

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία της Bet365 στον τελικό του Copa America;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία “Φτιάξτε Αγορά” στον τελικό του Copa America, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Στη σελίδα του αγώνα, δίπλα στις κατηγορίες των αγορών, υπάρχει και η επιλογή “Φτιάξτε Αγορά”, η οποία ανοίγει ένα νέο μενού. Σε αυτό το μενού, οι παίχτες θα μπορούν να προσθέτουν σημεία στο στοίχημά τους, αρκεί να μην είναι αντικρουόμενα. Κάθε στοίχημα, μάλιστα, μπορεί να περιλαμβάνει έως και 12 σημεία.

Κάθε φορά που ένας παίχτης προσθέτει ένα νέο σημείο στο στοίχημά του, η συνολική απόδοση θα υπολογίζεται αυτόματα και, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το στοίχημα θα περνά το δελτίο του και θα είναι έτοιμο για επιβεβαίωση και τοποθέτηση. Χάρη σε ένα τέτοιο στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να συνδυάσουν σημεία του τελικού, ώστε να φτιάξουν τη δική τους αγορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία