600+ στοιχήματα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ανακοινώνει η στοιχηματική εταιρία Meridianbet

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος ετοιμάζονται να υποδεχθεούν ένα ακόμη κορυφαίο ντέρμπι της ελληνικής Superleague, με τον καλύτερο τρόπο: ανακοινώνοντας εκατοντάδες στοιχήματα, τα οποία καλύπτουν κάθε πιθανή εξέλιξη στον αγώνα και μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Το ελληνικό ντέρμπι που προσφέρεται με τις περισσότερες επιλογές αυτό το Σαββατοκύριακο στην Meridianbet είναι ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Εκεί, οι παίχτες θα συναντήσουν περισσότερες από 600 επιλογές, προκειμένου να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη. Η Meridianbet, άλλωστε, έχει φροντίσει ώστε να καλύψει πολλά και διαφορετικά αγωνιστικά γεγονότα, ενώ δεν παραλείπει να ανακοινώσει και στοιχήματα που συνδυάζουν περισσότερες από μία προβλέψεις.

 

Οι στοιχηματικές αγορές που καλύπτει η Meridianbet

Όσοι ξεκινήσουν τη διαδικασία στοιχηματισμού στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Meridianbet θα βρουν μπροστά τους πολλές και διαφορετικές αγορές. Για παράδειγμα, θα βρουν όλες τις συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το ημίχρονο/τελικό, το GG/NG, το ακριβές σκορ και άλλες. Παράλληλα, θα βρουν και κάποιες πιο ασυνήθιστες επιλογές, όπως η διπλή ευκαιρία, τα γκολ του ημιχρόνου, η περίοδος του πρώτου γκολ, το draw no bet, τα μονά/ζυγά και άλλες.

Τέλος, η Meridianbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν και μια σειρά διπλών στοιχημάτων. Τα στοιχήματα αυτά περιέχουν συνδυαστικές προβλέψεις σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα και συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις. Τέτοια στοιχήματα μπορούν να προβλέπουν το νικητή και τον αριθμό των γκολ και άλλα συνδυαστικά σενάρια.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις, που φανερώνουν τις πιθανότητες επαλήθευσης, αλλά και τα πιθανά κέρδη. Και τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ την Κυριακή, αφού έπειτα θα αντικατασταθούν από νέα, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία