Μακροχρόνια στοιχήματα για τα πρωταθλήματα μοτοσικλετών στην Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού σε κάθε άθλημα και δεν παραλείπει να ανακοινώνει και κάποια πιο ειδικά στοιχήματα, που αφορούν στους νικητές κορυφαίων διοργανώσεων. Μια τέτοια σειρά από μακροχρόνια στοιχήματα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και για τα σημαντικότερα πρωταθλήματα μοτοσικλέτας, τα οποία θα ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες.

Αναλυτικότερα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα για τα κορυφαία πρωταθλήματα μοτοσικλέτας του κόσμου, όπως το Superbikes και το MotoGP. Σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Τα μακροχρόνια στοιχήματα της Goalbet

Η πρώτη κατηγορία μακροχρόνιων στοιχημάτων που προσφέρει στις μοτοσικλέτες η Goalbet αφορά στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes και στον αναβάτη που θα εξασφαλίσει τον φετινό τίτλο. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου και περιλαμβάνουν όλους όσους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα. Αδιαμφισβήτητο φαβορί, πάντως, είναι ο Σκοτ Ρένινγκ, με απόδοση 1.30, ενώ ακολουθεί ο Τζος Μπρουκς, με απόδοση 4.50.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, από την άλλη, τα στοιχήματα θα παραμείνουν διαθέσιμα έως τις 4 Σεπτεμβρίου και φαβορί είναι ο Τζόναθαν Ρέα, με την εξαιρετικά χαμηλή απόδοση του 1.02.

Αντίστοιχα στοιχήματα έχουν ανακοινωθεί και για τον φετινό πρωταθλητή του MotoGP. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, το φαβορί συνοδεύεται από τόσο χαμηλή απόδοση, που ο στοιχηματισμός έχει ελάχιστη αξία. Πρόκειται για τον Μαρκ Μαρκέζ, ο οποίος συνοδεύεται από την απόδοση 1.01, με τον δεύτερο Αντρέα Ντοβιτσιόζο, να συνοδεύεται από απόδοση 23.00!

Τέλος, η Goalbet ανακοίνωσε μακροχρόνια στοιχήματα και για τις κατηγορίες Moto 2 και Moto 3. Στην πρώτη, φαβορί για την πρωτιά είναι ο Άλεξ Μαρκέζ, με απόδοση 1.50, και στη δεύτερη ο Λορένζο Ντάλα Πόρτα, με απόδοση 2.10, σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Άρον Κανέτ, η απόδοση του οποίου είναι στο 2.25.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία