1.470+ στοιχήματα στον τελικό του ιταλικού Super Cup από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet καταφέρνει για μια ακόμα φορά να ξεπεράσει τον εαυτό της, προσφέροντας τα περισσότερα στοιχήματα στον αποψινό τελικό του ιταλικού Super Cup ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι. Οι παίχτες που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στον τελικό μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγορές και εκατοντάδες στοιχήματα, τα οποία μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

Τα στοιχήματα που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Goalbet στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, στις 22:00, ενώ μετά τη σέντρα θα αντικατασταθούν από νέες επιλογές του live στοιχήματος, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στο Γιουβέντους-Νάπολι

Οι παίχτες που θα επισκεφτούν την Goalbet και θα επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες στοιχήματα που προσφέρουν οι υπεύθυνοι. Στη σελίδα του αγώνα βρίσκονται δεκάδες αγορές, από τις πιο συνηθισμένες έως τις πιο ασυνήθιστες.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις πιο κλασικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το ακριβές σκορ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και το ισοπαλία όχι στοίχημα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στις αγορές των ημιχρόνων, όπως το ημίχρονο/τελικό, το GG/NG, το 1Χ2 και η διπλή ευκαιρία ημιχρόνου.

Οι επιλογές τους, όμως, συνεχίζονται και σε άλλες πτυχές του αγώνα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ, στην επίτευξη του πρώτου γκολ, στα μονά/ζυγά και στο να σημειωθεί αυτογκόλ ή πέναλτι. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να βρεθεί μια ομάδα πίσω στο σκορ αλλά τελικά να νικήσει ή στο να κριθεί ο τελικός στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Goalbet προσφέρει μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα στον αποψινό τελικό, τα οποία επιτρέπουν στους παίχτες να συνδυάσουν προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα και το σκορ, καθώς και άλλες πτυχές του αγώνα.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της και να επωφεληθούν τις προσφορές που ανακοινώνει.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία