720+ στοιχήματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και έχει συνηθίσει τα μέλη της στο να τους προσφέρει άφθονες στοιχηματικές επιλογές, ειδικά σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Μετά από αναβολές και καθυστερήσεις, ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί επιτέλους στις 12 Σεπτεμβρίου και όσα μέλη της Goalbet αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν πριν την έναρξή του θα συναντήσουν πάρα πολλές επιλογές.

Ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχημάτων στην Goalbet, άλλωστε, ξεπερνά τα 720 και οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε κάθε πτυχή του αγώνα, μέσα από συνηθισμένες ή ασυνήθιστες αγορές. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν την αγορά και το σημείο που τους ενδιαφέρει, προκειμένου να διεκδικήσουν τα κέρδη τους.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στον τελικό του Κυπέλλου

Όπως συνηθίζει σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει ανακοινώσει δεκάδες στοιχηματικές αγορές, οι οποίες καλύπτουν κάθε πτυχή του αγώνα. Στην περίπτωση του τελικού ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, οι παίχτες μπορούν αρχικά να επιλέξουν μία από τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, ο νικητής της διοργάνωσης, οι σκόρερ, το χάντικαπ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και πολλά ακόμη. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν και πιο ασυνήθιστες αγορές, όπως το ισοπαλία όχι στοίχημα, το ημίχρονο/τελικό, τα μονά/ζυγά και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα (όπως αυτό που συνδυάζει το 1Χ2 με το over/under).

Οι επιλογές των μελών της Goalbet, όμως δε σταματούν εδώ. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αγορές όπως το GG/NG και η διπλή ευκαιρία μόνο για το αποτέλεσμα των ημιχρόνων, να στοιχηματίσουν στο αν μια ομάδα θα βρεθεί πίσω στο σκορ και κερδίσει ή στο αν θα κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, καθώς και στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη και ποια τελευταία.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στην Goalbet έως την έναρξη του τελικού, το Σάββατο στις 20:00. Έπειτα, θα αντικατασταθούν από τις επιλογές του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία