Εταιρεία στοιχηματισμού Novibet: Ανταμοιβές στα στοιχήματα του Ελλάδα-Ρωσία

Ο σημερινός προημιτελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Ρωσία θα κρίνει την μετέπειτα πορεία της εθνικής μας ομάδας στο Eurobasket, αλλά αναμένεται παράλληλα να κρίνει και το υπόλοιπο των λογαριασμών των παιχτών του στοιχήματος. Ανάλογα με τις προβλέψεις τους και τη διευθέτηση των στοιχημάτων τους, οι παίχτες θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να αυξάνεται ή να μειώνεται.

Παράλληλα, όμως, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet θα δουν να προστίθεται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο στον λογαριασμό τους. Και το στοίχημα αυτό θα τους επιτρέψει να προσπαθήσουν να αυξήσουν το υπόλοιπό τους, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Ελλάδα-Ρωσία

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet υπόσχεται μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Eurobasket ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** θα κερδίσουν τέτοιου είδους στοιχήματα, αξίας ανάλογης με το ποσό που θα στοιχηματίσουν.

Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 10 έως 24,99 ευρώ στον αγώνα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25 έως 49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση κερδών, χωρίς να επηρεαστεί το υπόλοιπο του λογαριασμού των παιχτών – παρά μόνο σε περίπτωση που κερδίσουν!

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα του Eurobasket ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, πριν τις 18:45 που είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να επιλέξουν ένα σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να διεκδικήσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά**. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία