0% γκανιότα σε Primera Division και Euroleague από τον Stoiximan

Και σήμερα, ο Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να επιλέξουν δύο συγκεκριμένους αγώνες. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν μπάσκετ που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division, και αυτός ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της Euroleague. Και στους δύο, οι παίχτες θα βρουν κάποιες αυξημένες αποδόσεις και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι ο Stoiximan δε διατηρεί γκανιότα στα επιλεγμένα σημεία. Η γκανιότα ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης (εξαιτίας της προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker) και, αφού απουσιάζει, δεν υπάρχει λόγος να στερηθούν οι παίχτες κάποια επιπλέον κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις αυξημένες αποδόσεις στους δύο αγώνες. Σε αυτόν του ποδοσφαίρου, έχουν αυξηθεί αυτές της αγοράς του 1Χ2, ως εξής: 2.90 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.30 για ισοπαλία και 2.81 για νίκη της Σοσιεδάδ. Αντίστοιχα, σε αυτόν του μπάσκετ έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή και πλέον έχουν ως εξής: 2.97 για νίκη της Νταρουσάφακα και 1.50 για νίκη της Φενερμπαχτσέ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – ειδικά όταν μιλάμε για εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες. Για να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις της προσφοράς, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του καθένα. Πληροφοριακά, το Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ ξεκινά στις 21:45 και το Νταρουσάφακα-Φενερμπαχτσέ στις 19:00.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία