Μπορντό-Νις με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι νόμοι του online στοιχήματος μπορούν να αλλάζουν συχνά-πυκνά, ειδικά όταν παρεμβάλλονται προσφορές** που μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη ή να μειώσουν το ρίσκο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ένας νόμος που ποτέ δεν αλλάζει είναι αυτός που δηλώνει πως το μόνο καλύτερο από μια υψηλή απόδοση είναι μια υψηλότερη απόδοση! Και σε αυτόν ακριβώς το νόμο του στοιχήματος βασίζεται και η σημερινή προσφορά** της Novibet.

 

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε σήμερα πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα της Ligue 1 ανάμεσα σε Μπορντό και Νις, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα να έχουν αυξηθεί. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπορντό και Νις και για την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα ισχύει έως την έναρξη της αναμέτρησης, στις 21:50. Και, χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της επιλεγμένης αγοράς έχουν αυξηθεί – με τη γκανιότα* στο 0%, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν, όπως γίνεται συνήθως.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Μπορντό-Νις και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις, χάρη στην προσφορά**: 2.65 για νίκη της Μπορντό, 3.30 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη της Νις. Οι αποδόσεις, που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς**, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες έχουν μειώσει τις αποδόσεις τους, διατηρώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν την προσφορά**, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές** του online στοιχήματος. Και αυτή η μικρή διαφορά είναι σημαντική, καθώς τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία