Φιν Χαρπς - Σέλμπουρν με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Όπως και κάθε άλλη ημέρα, έτσι και σήμερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου, οι οποίοι μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τα επιτυχημένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν. Ένας από τους αγώνες, όμως, υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα της ιρλανδικής Premier Division ανάμεσα σε Φιν Χαρπς και Σέλμπουρν. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Τα ανταλλάγματα που ζητά η σημερινή προσφορά της Goalbet είναι ελάχιστα, αφού οι παίχτες πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Φιν Χαρπς και Σέλμπουρν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Η αξία των στοιχημάτων ή το αν θα πρόκειται για μονά ή παρολί δεν έχει σημασία. Σημασία, όμως, έχει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τα καταφέρουν θα έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς και, μόλις τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να υπόκεινται στον παραμικρό περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Φιν Χαρπς – Σέλμπουρν

Η Goalbet έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα, οι οποίες βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην απουσία της γκανιότας: 2.87 για νίκη της Φιν Χαρπς, 3.16 για ισοπαλία και 2.97 για νίκη της Σέλμπουρν. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα συμμετάσχουν με επιτυχία στην προσφορά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Μην ξεχνάτε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της,

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία