0% γκανιότα στο Καρλσρούη-Αμβούργο διατηρεί η Championsbet

Οι περισσότεροι από τους έμπειρους παίχτες του στοιχήματος θα σας αναφέρουν ότι η αγαπημένη τους προσφορά δεν είναι άλλη από αυτή της μηδενικής γκανιότας σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές και σημεία. Η συγκεκριμένη προσφορά παρουσιάζει αρκετά πλεονεκτήματα, καθώς αυξάνει τα πιθανά κέρδη των παιχτών, χωρίς να ζητά πολλά σε αντάλλαγμα.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι διαθέσιμη σήμερα στην Championsbet. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Καρλσρούη και Αμβούργο, ο οποίος θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει στην επόμενη σεζόν στη Bundesliga. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης προσφοράς είναι απλός. Οι υπεύθυνοι, οι οποίοι διατηρούν μια μικρή προμήθεια από κάθε στοίχημα που τοποθετείται (γνωστή ως γκανιότα), απαρνούνται τη συγκεκριμένη προμήθεια, επιτρέποντας στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά να εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά οφείλονται στις αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet – πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Μια σωστή πρόβλεψη, λοιπόν, στην αγορά του 1Χ2, θα αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στο Καρλσρούη-Αμβούργο. Και τα κέρδη αυτά οφείλονται στις παρακάτω αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet: 2.27 για νίκη της Καρλσρούης, 3.43 για ισοπαλία και 3.68 για νίκη του Αμβούργου. Οι αποδόσεις αυτές είναι αυξημένες σε σχέση και με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται, όμως, δεν αποτελούν το μόνο πλεονέκτημα της προσφοράς μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε η Championsbet. Στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγεται και η απουσία σύνθετων όρων και προϋποθέσεων. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δε ζητά ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Εφόσον κάποιος παίχτης προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, μπορεί να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη και να τα μεταφέρει άμεσα από τον λογαριασμό του.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία