Δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Και σήμερα, οι αγώνες του Champions League αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος. Ήδη, άλλωστε, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και στις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες δεν έχουν παραλείψει να ανακοινώσουν και τις σχετικές προσφορές για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στις αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα σε αυτές που ξεχωρίζουν για τις προσφορές τους, φυσικά, βρίσκεται και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα σε δύο αγώνες του Champions League: σε αυτόν ανάμεσα σε Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε αυτόν ανάμεσα σε Άγιαξ και Μπάγερν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων. Εκεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη στους νικητές. Η συμμετοχή στην προσφορά, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλή, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, οι αυξημένες αποδόσεις θα τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη, όλα με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 των δύο αγώνων. Εκεί, θα δουν τις εξής αποδόσεις: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Βαλένθια πληρώνει 2.65, η ισοπαλία 3.41 και η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3.01, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη του Άγιαξ πληρώνει 3.95, η ισοπαλία 3.80 και η νίκη της Μπάγερν 2.06.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία