Μίλαν – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Όσο οι μικρότερες ομάδες της Ευρώπης αγωνίζονται για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και του Champions League, οι κορυφαίες ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στο Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών. Δύο από αυτές, μάλιστα, αγωνίζονται τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον (αν και ουσιαστικά πρόκειται για φιλική αναμέτρηση). Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος κατέχει περίοπτη θέση στο αγωνιστικό πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και συμμετέχει και στη σημερινή της προσφορά**.

Η προσφορά** της Novibet για τον αγώνα είναι αυτής της 0% γκανιότας*, χάρη στην οποία οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Και, χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένα κέρδη μέσω των αυξημένων αποδόσεων

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί η καθιερωμένη προμήθεια στα επιλεγμένα σημεία. Η εν λόγω προμήθεια ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, η Novibet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών: 3.00 για νίκη της Μίλαν, 3.65 για ισοπαλία και 2.54 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αποδόσεις αυτές θα φέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα και τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία