Εταιρία στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στην ισπανική Primera Division

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet έχουν και σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κάποιους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ισπανικής Primera Division, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην επιλεγμένη αναμέτρηση της ημέρας: αυτή ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, να είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, κι ας μην έχουν ρισκάρει περισσότερο.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet αύξησε τις αποδόσεις που ανακοινώνει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης, εξαλείφοντας την γκανιότα*, την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το κανονικό. Παράλληλα, ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet για την αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.50 για νίκη της Βαλένθια, 3.35 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών, που θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία