Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Novibet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του Europa League θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet προσφέρει με 0% γκανιότα* τον σημερινό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Σάλτσμπουργκ και Μαρσέιγ, αυξάνοντας τις αποδόσεις του 1Χ2 και υποσχόμενη περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** προκαλεί αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Με την εταιρεία στοιχημάτων Novibet να διατηρεί 0% γκανιότα*, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.44 για νίκη της Σάλτσμπουργκ, 3.70 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε η Novibet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών, και δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Novibet συνεχίζει να ανακοινώνει προσφορές** για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το Europa League να παίρνει τη σκυτάλη από το Champions League, έτσι μετά τον χτεσινό αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου που πρόσφερε η ιστοσελίδα με 0% γκανιότα* σειρά παίρνει σήμερα η Σάλτσμπουργκ με την Μαρσέιγ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία