Βέλγιο-Ιταλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες του EURO έχουν ξεκινήσει και ήδη η διοργάνωση μας έχει προσφέρει κάποιους εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες. Οι αγώνες αυτοί προσέφεραν με τη σειρά τους, όχι μόνο θέαμα, αλλά και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχημάτισαν σε αυτούς μέσω της Championsbet και προέβλεψαν σωστά. Και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν σήμερα τα μέλη της ιστοσελίδας του στοιχήματος μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η Championsbet.

 

Πρόκειται για την καθιερωμένη προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ενεργοποιήθηκε σήμερα για τον αγώνα του Βελγίου με την Ιταλία, στις 22:00 το βράδυ. Όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, και στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της Championsbet.

 

Η προσφορά αυτή επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν την έναρξή του. Η Championsbet διατηρεί μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της αγοράς, με αποτέλεσμα οι αντίστοιχες αποδόσεις να αυξηθούν και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του EURO, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας: 2.61 για νίκη του Βελγίου, 3.02 για ισοπαλία και 3.38 για νίκη της Ιταλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα απουσιάζει.

 

Όσοι εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά θα κερδίσουν όχι μπόνους ή κάτι παρόμοιο, αλλά μετρητά. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, είναι ότι υπόσχεται κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Τέλος η ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet ανακοίνωσε και τον χτεσινό εναρκτήριο αγώνα του EURO μεταξύ της Γαλλίας και της Ρουμανίας με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία