Τουρκία-Ιράν με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Με τις σημαντικότερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Ευρώπης να βρίσκονται πίσω μας και το Μουντιάλ μόνο μια ανάσα μακριά, οι εθνικές ομάδες ανά τον κόσμο έχουν ξεκινήσει τους φιλικούς αγώνες, παρέχοντας στους παίχτες του στοιχήματος νέες ευκαιρίες να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους εκμεταλλευόμενοι φυσικά τις προσφορές** που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές επιλογές σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα σε Τουρκία και Ιράν.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει και χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 στη Novibet. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τι προσφέρει στους παίχτες η 0% γκανιότα*;

Η σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον σημερινό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Τουρκία και Ιράν. Οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Επιπλέον, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου: 2.225 για νίκη της Τουρκίας, 3.36 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη του Ιράν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία