Αυξημένες αποδόσεις στον τελικό του Κόπα Άφρικα από την στοιχηματικλή ιστοσελίδα Novibet

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Κόπα Άφρικα ανάμεσα σε Σενεγάλη και Αλγερία πλησιάζει και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ακόμη και στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στον αγώνα, χάρη στη διπλή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η διπλή προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων σε έξι συνολικά σημεία στοιχηματισμού, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη σε δύο τρόπους. Πρώτον, η Novibet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, και δεύτερον, σε τρία επιλεγμένα σημεία, χάρη στην προσφορά** των ενισχυμένων αποδόσεων.

 

Σενεγάλη-Νιγηρία με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού τελικού αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια της γκανιότας*. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.87 για νίκη της Σενεγάλης, 2.89 για ισοπαλία και 3.11 για νίκη της Αλγερίας.

Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την έναρξη του αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων στον τελικό

Παράλληλα, η Novibet ανακοίνωσε τρία στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις. Και αυτά τα στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του Σενεγάλη-Αλγερία και υπόσχονται να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Το πρώτο τέτοιο στοίχημα προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του αγώνα και πως θα σημειωθεί over 2,5 γκολ. Η ενισχυμένη απόδοση είναι 3.60. Το δεύτερο προβλέπει ότι θα νικήσει η Σενεγάλη και θα σκοράρει ο Σ. Μανέ, με ενισχυμένη απόδοση 5.00. Και το τρίτο προβλέπει ότι θα νικήσει η Αλγερία και θα σκοράρει ο Α. Ούνας, με ενισχυμένη απόδοση 9.00.

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν σήμερα να στοιχηματίσουν στον τελικό του Κόπα Άφρικα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Στον τελικό του Κόπα Άφρικα μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία