Φενερμπαχτσέ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ επιστρέφουν σήμερα και στο πρόγραμμα της αγωνιστικής βρίσκεται και ένα άκρως ενδιαφέρον ντέρμπι. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης, η οποία διεξάγεται στις 19:45 και έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.

 

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι και οι υψηλές αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που πρόκειται για ντέρμπι, το τελικό αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο και οι αποδόσεις υψηλές. Τέτοιου είδους αποδόσεις, όμως, συνοδεύονται πάντα και από υψηλό ρίσκο.

 

Στην περίπτωση της Novibet, όμως, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί λίγο περισσότερο, ενώ το ρίσκο όχι. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων, άλλωστε, έχει ανακοινώσει μια προσφορά** για τον αγώνα: αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους παίχτες, μέσω της εξάλειψης της προμήθειας που μειώνει το ύψος κάθε απόδοσης. Χωρία αυτή την προμήθεια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, βρίσκονται ψηλότερα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague: 1.65 για νίκη της Φενερμπαχτσέ και 2.50 για τη νίκη της ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** της ιστοσελίδας και καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον επιλεγμένο αγώνα και σε ένα από τα επιλεγμένα σημεία. Η τοποθέτηση του στοιχήματος, μάλιστα, θα πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς οι αποδόσεις δε θα μεταφερθούν αυτούσιες στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Η Novibet εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας το 2012 και από τότε προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία