Κρίσταλ Πάλας – Σουόνσι με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν υπάρχει ένας ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει ένας παίχτης του στοιχήματος τη νέα χρονιά, αυτός θα είναι φυσικά με νίκη στο στοίχημα. Ακόμα καλύτερα, να ξεκινήσει με νίκη και αυξημένα κέρδη, χάρη σε κάποια προσφορά**.

 

Μια τέτοια προσφορά** θα βρουν οι παίχτες στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, η οποία υπόσχεται σήμερα αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Σουόνσι. Ο εν λόγω αγώνας της Premier League προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια από τις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί, να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Συγκεκριμένα, η προσφορά** της Novibet έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.88 για νίκη της Κρίσταλ Πάλας, 3.70 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Σουόνσι. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Εξάλλου, σε αντίθεση με τη Novibet, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Σουόνσι μέσω της Novibet θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσους επιλέξουν διαφορετικό αγώνα ή διαφορετική ιστοσελίδα του στοιχήματος. Για να είναι σε θέση, όμως, τα μέλη της Novibet να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά**, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του, στις 22:00. Με αυτόν τον τρόπο, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη, αν η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι σωστή.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία