Δύο αγώνες του Europa League με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet υποδέχεται σήμερα τους πρώτους αγώνες των ομίλων του Europa League με μια διπλή προσφορά και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Υπεύθυνη για αυτή τη… γενναιοδωρία είναι η προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα σε δύο αγώνες του Europa League.

Αναλυτικότερα, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπέτις, καθώς και σε αυτόν ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, είτε στο Ολυμπιακός-Μπέτις είτε στο Μαρσέιγ-Άιντραχτ, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς.

 

Αποδόσεις πάνω από το μέσο όρο για αυξημένα κέρδη

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η απόδοση για νίκη του Ολυμπιακού είναι 2.40, για ισοπαλία 3.60 και για νίκη της Μπέτις 3.25, ενώ στον δεύτερο αγώνα η απόδοση για νίκη της Μαρσέιγ είναι 1.67, για ισοπαλία 4.32 και για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5.83.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ανακοινώνει την προσφορά της 0% γκανιότας σε δύο αγώνες όπως τις προάλλες έκανε με δύο αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία