Λα Κορούνια – Εσπανιόλ με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων δίνουν σήμερα τη θέση τους σε αυτούς των εθνικών πρωταθλημάτων και οι παίχτες του στοιχήματος θα εντοπίσουν αρκετές ευκαιρίες, σε πρωταθλήματα όπως η ισπανική Primera Division. Μια τέτοια ευκαιρία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet, η οποία προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα της Primera Division με ενισχυμένες αποδόσεις.

Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Εσπανιόλ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Η Novibet έχει ενισχύσει τις επιλεγμένες αποδόσεις και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Υψηλότερες αποδόσεις χωρίς γκανιότα*

Η γκανιότα* αποτελεί την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία ακολουθούν ανοδική πορεία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Βέβαια, η ενίσχυση των αποδόσεων έχει πραγματοποιηθεί μόνο στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Εσπανιόλ και θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00.

Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.45 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.35 για ισοπαλία και 3.36 για νίκη της Εσπανιόλ.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να αφορούν στα επιλεγμένα σημεία. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Εσπανιόλ, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Το γεγονός ότι τα κέρδη θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών, τέλος, σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα για την απελευθέρωσή τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία