Αυξημένες αποδόσεις στο Ριέκα-ΑΕΚ από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες του Champions League δίνουν τη θέση τους σε αυτούς του Europa League και το ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζεται, χάρη στον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με τη Ριέκα. Φυσικά, συνεχίζεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο αυξάνεται ακόμη περισσότερο, χάρη σε προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρείες για τον συγκεκριμένο αγώνα. Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet που θα στοιχηματίσουν στο αποψινό Ριέκα-ΑΕΚ.

Η προσφορά** υπόσχεται αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα να δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

 

Νέα προσφορά** 0% γκανιότας* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η προσφορά** αυτή, φυσικά, επιτυγχάνεται χάρη στη 0% γκανιότα*. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο πλαίσιο της προσφοράς**, λοιπόν, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 2.43 για νίκη της Ριέκα, 3.20 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της ΑΕΚ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Η σημερινή προσφορά** της Novibet συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις, οι οποίες όμως ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Ριέκα-ΑΕΚ πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 20:00) και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν την μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία