Αργεντινή-Παραγουάη με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ένας ακόμη κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου του Copa America συνοδεύεται απόψε από μια προσφορά** στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η προσφορά** ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Παραγουάη και έχει ήδη αυξήσει τρεις επιλεγμένες αποδόσεις.

Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες προσφέρονται με 0% γκανιότα* και δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του Αργεντινή-Παραγουάη. Τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά, άλλωστε, θα είναι εκείνοι που θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις αυξημένες αποδόσεις και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Αργεντινή-Παραγουάη

Οι επιλεγμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.43 για νίκη της Αργεντινής, 5.00 για ισοπαλία και 9.55 για νίκη της Παραγουάης.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της προσφοράς**, πέρα από το ότι μοιράζει αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις, είναι ότι τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι πριμ, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**. Αυτό σημαίνει ότι όσοι εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Αργεντινή-Παραγουάη και εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία