Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Διπλή προσφορά 0% γκανιότας στο Μουντιάλ

H Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, δίνει στα μέλη της δύο ακόμη λόγους για να στοιχηματίσουν σήμερα στους αγώνες του Μουντιάλ. Οι ευκαιρίες στοιχηματισμού και οι λόγοι για να πραγματοποιήσουν προβλέψεις τα μέλη της, βέβαια, δεν απουσιάζουν ούτως ή άλλως, αλλά με τη σημερινή διπλή προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet αυξάνονται ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν σήμερα σε δύο σετ αυξημένων αποδόσεων, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

Η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων του Μουντιάλ και συγκεκριμένα σε αυτόν ανάμεσα σε Δανία και Γαλλία και σε αυτόν ανάμεσα σε Νιγηρία και Αργεντινή. Η διπλή προσφορά ισχύει μόνο στα επιλεγμένα σημεία και μόνο στην περίπτωση που οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Και όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν πάρει.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Με το που ανακοίνωσε την προσφορά της 0% γκανιότας, η στοιχηματική εταιρία Goalbet αύξησε και τις αποδόσεις της στα επιλεγμένα σημεία των δύο σημερινών αγώνων του Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 5.22 για νίκη της Δανίας, 2.85 για ισοπαλία και 2.17 για νίκη της Γαλλίας. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία είναι οι εξής: 6.64 για νίκη της Νιγηρίας, 4.73 για ισοπαλία και 1.56 για νίκη της Αργεντινής.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet, τέλος, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της ιστοσελίδας της δεν θα βρουν καλύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο.

Και χτες η Goalbet πρόσφερε δύο αγώνες του Μουντιάλ στα μέλη της με μηδενική γκανιότα προσφέροντας ξανά στα μέλη της την ευκαιρία για περισσότερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία