0% γκανιότα στους σημερινούς αγώνες του Champions League από την Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία όπως και χτες να διεκδικήσουν με έναν πολύ απλό τρόπο αυξημένα κέρδη στους αγώνες του Champions League, ανεξάρτητα από το ποιον αγώνα θα επιλέξουν για να στοιχηματίσουν. Και οι δύο σημερινές αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου προσφέρονται με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα και τον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη και τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων έχουν αυξηθεί, αφού δε διατηρείται πια η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους.

 

Πού ισχύει η προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet;

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει και για τους δύο αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του Champions League – σε αυτόν ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη και σε αυτόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε έναν από τους δύο αγώνες (ή και στους δύο) και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις.

Η προσφορά της Goalbet, τέλος, ισχύει μόνον για την αγορά του 1Χ2 (μόνο εκεί έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις) και μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στους δύο αγώνες πριν την έναρξή τους.

 

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες

Στον πρώτο αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Goalbet στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.27 για νίκη της Μπάγερν, 7.13 για ισοπαλία και 12.23 για νίκη της Σεβίλλης.

Αντίστοιχα, στον δεύτερο σημερινό αγώνα του Champions League, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.64 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 4.59 για ισοπαλία και 5.61 για νίκη της Γιουβέντους.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της Goalbet,η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία