Αυξημένες αποδόσεις στο κολομβιανό πρωτάθλημα προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και επιθυμούν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, αφορά σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα Κολομβίας.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε και Αλιάνζα Πετρολέρα, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Η απουσία της γκανιότας από τα επιλεγμένα σημεία του αγώνα έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, αλλά να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε και Αλιάνζα Πετρολέρα. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, αλλά είναι απαραίτητο να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσει κάποιος τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά. Και τα κέρδη που θα προκύψουν θα έχουν τη μορφή μετρητών, με αποτέλεσμα να είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Η προσφορά της 0% γκανιότας αύξησε τρεις επιλεγμένες αποδόσεις από τον αγώνα του κολομβιανού πρωταθλήματος και οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στις εξής αποδόσεις: 1.81 για νίκη της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, 3.19 για ισοπαλία και 7.44 για νίκη της Αλιάνζα Πετρολέρα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά, και θα μοιράσουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία